ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ
ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ Π. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ
ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Π. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΤΗΡ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑ 60 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΠΟΡΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΤΟΥ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΓΟΛΓΟΘΑ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/11 ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ, Η RAPID TEST.
ΘΕΡΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΩΣΤΕ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Η ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ Π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
O ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ & ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
(ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΤΟΥ)